Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ???

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ???
ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ???


Από όσα πολύ καλά γνωρίζουμε, ο Δήμος Τρίπολης, δεν διαθέτει ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!!
Από όσα πολύ καλά θυμόμαστε, με την εκλογή του Δημήτρη Παυλή στο Δήμο, μας είχε καταπλεύσει στην πόλη, γνωστός πολυπράγμων και αμφιλεγόμενος ''πολιτικός'' αστέρας , που δηλώνει 15 επαγγέλματα, χωρίς πιστοποιημένη την παρουσία του στους αντίστοιχους συλλόγους όμως, ο οποίος πολύ γρήγορα πήρε πόδι και ξέμεινε ο δήμαρχος χωρίς Νομικό (???) σύμβουλο !!!
Αυτό βεβαίως δεν του δίνει το δικαίωμα, να υπογράφει κείμενα, με αφοριστικό - ως προς τα δικαιώματα των πολιτών - περιεχόμενο και να τα αποστέλλει αντί των στοιχείων που του ζητούνται.
Αν θέλετε θα έπρεπε ΠΡΙΝ λάβει την απάντηση της ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, να σιωπά και να ΜΗΝ αποφασίζει, για το ΠΟΙΟΣ και το ΑΝ έχει δικαίωμα, να ζητά εγγράφως πληροφορίες για δικαστική χρήση. Ακόμα εφ΄ όσον επιζητεί  να δώσει νομικές απαντήσεις, θα πρέπει κάποιος να του επισημάνει, πως ΚΟΠΤΟΡΡΑΠΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΑΕΙΣ......ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟΥΣ !!!


Δεν μπορεί ο δήμαρχος να απαντά σε πολίτη, απαγορέυοντάς του να συλλέξει για δικαστική χρήση ( που την ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ) στοιχεία για προστατευόμενούς του υπαλήλους και να επικαλείται ένα ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ......αφήνοντας το Νόμο απέξω !!!
ΕΛΕΟΣ ......
Συγκεκριμένα οι απαντήσεις οι έγγραφες με υπογραφή δημάρχου, προς πολίτες που ζητούν ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ, να λάβουν άλλα στοιχεία υπαλλήλων του Δήμου, με τους οποίους έχουν δικαστικές διαμάχες, είναι πέραν πάσης λογικής και ανοχής, αφοριστικές και καταγγελτικές επίσης......και γεννούν πολλές απορίες για το είδος της Νομικής κάλυψης του δημοσίου ανδρός.
Επειδή όμως εμείς πάντα θέλουμε να διευκολύνουμε τις αρχές αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, στην διερεύνηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, δημοσιεύουμε τον αντίστοιχο Νόμο περί ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ........αλλά και τις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΩΝΤΕΣ ΝΟΗΤΩΣΑΝ.
Το έργο αυτό έχει και άλλες πράξεις......και φυσικά συνέχειες !!!

ΝΟΜΟΣ 2472/1997 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ :

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,19052&_dad=portal&_schema=PORTAL


ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟΥ.......ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ !!!

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,19052&_dad=portal&_schema=PORTAL#7

Το παρόν άρθρο αφιερώνεται στον δήμαρχο Τρίπολης για χρήση και διευκόλυνση στο ''έργο'' του......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.