Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ !!! ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.....

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.....ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ !!!
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ....ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ !!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???



Παραδόθηκε σήμερα, σε άτομο που είχε κάνει σχετική αίτηση στο Δήμο, έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Δήμαρχο Τρίπολης, όπου επιβεβαιώνει υπεύθυνα, μετά από έρευνα στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ του Δήμου Τρίπολης, πως ΚΑΙ οι 2 αριθμοί πρωτοκόλλου, που βρίσκονται πάνω σε αιτήσεις του συγκεκριμένου ατόμου μέσα στον φάκελό του , ΔΕΝ αντιστοιχούν στο Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο, σε αυτά τα έγγραφα !!!
ΔΕΙΤΕ :



Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο συγκεκριμένος φάκελος είχε πάνω σε 2 αιτήσεις πανομοιότυπες (που ΜΟΝΟ τη μια είχε υπογράψει ο ενδιαφερόμενος αλλοδαπός !!!) 2 διαφορετικούς αριθμούς πρωτοκόλλου , ως αριθμούς φακέλου τάχα !!!
ΔΕΙΤΕ :




ΚΑΙ ΑΥΤΟ :




Όταν όμως ο αλλοδαπός πολίτης, ζήτησε εγγράφως τον αριθμό πρωτοκόλλου του φακέλου του, από το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ του Δήμου Τρίπολης, πήρε έναν 3ο αριθμό πρωτοκόλλου .....
ΑΥΤΟΝ :



Τον ίδιο αριθμό επιβεβαιώνει ΚΑΙ το πρωτόκολλο ΚΑΙ ο Δήμαρχος, ως αριθμό φακέλου !!!
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.......1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ,ΕΝΝΟΟΥΜΕ !!!
Πότε επιτέλους θα μπει αυτεπαγγέλτως ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, να δει πόσο ασύστολα, ασύδοτα και ξεδιάντροπα, το είχαν κάνει μπακαλόχαρτο οι προστατευόμενοι των δημάρχων εκεί μέσα ???
Με ποιό δικαίωμα ο κάθε υπάλληλος έβαζε ό,τι του κατέβαζε το κεφάλι, ως αριθμό πρωτοκόλλου, στους φακέλους των αλλοδαπών ???
Τι πίστευε η μαντάμ που τσέπωνε τα παράβολα ???
Πως δεν θα έβρισκαν άκρη οι ενδιαφερόμενοι ???
Ο κύριος προϊστάμενος του Δημοτολογίου, επιβεβαιώνει στο ανωτέρω έγγραφο πως υπάρχει ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!
ΔΕΝ ξέρει όμως οτι ξέρουμε πως αυτό το παράβολο είναι από τα δηλωθέντα ως κλεμμένα !!!!!
ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΧΕΙ ''ΧΑΡΤΑΚΙ'' ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ''ΑΠΟΔΕΙΞΗ''  ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ !!
ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ :


Πως γίνεται λοιπόν, να υπάρχει ΠΑΡΑΒΟΛΟ, από ΜΠΛΟΚ που κλάπηκε τον Οκτώβρη του 2015 από την ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, και να είναι κομμένο το Νοέμβριο του 2012 ???
Πως γίνεται να έχει πρόσβαση στους φακέλους που έχει κάνει τις απίστευτες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ακόμα η κυρία της ανακατωσούρας και να τρυπώνει χαρτιά, παράβολα και αριθμούς '' ότι κάτσει '' για να δείξει -ΤΑΧΑ- μια νομιμοφάνεια των πράξεών της ???

Με τόσες λαμογιές εκεί μέσα, όλοι τραβάνε τα μαλλιά τους τώρα, να μαζέψουν τον ασυμάζευτο, που έχει δημιουργηθεί από την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ , να διοικήσουν τον Δήμο Τρίπολης, επειδή δεν θέλησαν ποτέ να χαλάσουν τα χατήρια των ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ τους !!!
Δεν έχουν ιδέα από την βαρύτητα των πράξεών τους και το αξιόποινό τους ???
Δεν γνωρίζουν πως η κατ΄ εξακολούθηση ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ που επιφέρει ποινές ακόμα και 10ετούς κάθειρξης ???
ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ μπορούσε μια υπάλληλος κι ένας προϊστάμενος, να κάνουν τεφτέρια καπηλειού το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και την ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, για να μπερδεύουν τις αρχές για τις παρανομίες τους ???
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.