Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ .

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΔΑ .







Σε κοινή σύσκεψη δημάρχων και βουλευτών της Πελοποννήσου, στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης την προσεχή Παρασκευή στις 7.30 το βράδυ, αναμένεται να αποφασιστεί ο τελικός τρόπος, αλλά και ο φορέας της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.
Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση δημάρχων που έγινε την Δευτέρα στο 'Αργος υπό την προεδρία του δημάρχου της πόλης Δημήτρη Καμπόσου και την συμμετοχή των βουλευτών Γιάννη Γκιόλα από το ΣΥΡΙΖΑ και Γιάννη Ανδριανού και Κώστα Βλάση από τη ΝΔ.
Στην συνάντηση του 'Αργους συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ενημερώθηκαν οι παριστάμενοι βουλευτές, ενώ ως φάνηκε, οι δήμαρχοι και οι εκπρόσωποί τους, συγκλίνουν στην απόρριψη του σχεδίου της Περιφέρειας για την υλοποίηση του ΣΔΙΤ και τάσσονται υπέρ της διαχείρισης των απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή από τους ίδιους τους Δήμους, σχέδιο που προωθεί και το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Να δούμε αν θα εκδράμει ως το Πνευματικό κέντρο ο αυτοκράτωρ (όπως το συνηθίζει τελευταία όταν συνέρχεται ο ΦΟΔΣΑ .....) για να αντικρούσει τις αυτομολήσεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.