Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ,.......ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,....
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ.....
ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.


Με ένα λογύδριο, ΕΝΑΝΤΙΟΝ όλων, ξεκίνησε η έκτακτη σημερινή συνέντευξη του Περιφερειάρχη.,........αφού ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΩΡΑ !!!
Η συνέντευξη μεταδιδόταν live από τον Καλαματιανό φιλο - Τατουλικό σταθμό BEST !!!
Μέχρι και ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ είχε στηθεί κάτω από το σουλτανάτο του Μορέως.....
Η ομιλία του σουλτάνου, επικεντρώθηκε στο τέλος της εισηγητικής του τοποθέτησης, στο ΣΔΙΤ, για το οποίο είπε πάλι τα γνωστά.......δηλαδή ύμνους στην έμπνευσή του για να το φέρει εις πέρας (!!) εξύψωση του ίδιου του ''έργου'' , αλλά κατέληξε να κάνει ευθεία πολιτική αντιπαράθεση, για μια ακόμα φορά, προς την κυβέρνηση και τους δημάρχους θεωρώντας τους συλλήβδην ανίκανους και ευρωλάγνους !!! Δεν έλειψαν οι ειρωνικές σπόντες προς όλους τους ''ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ'', ούτε φυσικά προς την ''ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ '', με επίκεντρο τησ στοχοποίησής του τον κ. Τσιρώνη Αν Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος.
Κυρίως καυτηρίασε την κυβέρνηση επειδή συζητάει με την εταιρεία, αλλά όχι με τον ''ιδιοκτήτη του έργου'' που είναι ....η Περιφέρεια !!!
Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν, ο σουλτάνος του Μορέως, απάντησε με 'έκδηλη αμηχανία αλλά και μαεστρία στρεψοδικίας.......όταν ρωτήθηκε για τα ΔΥΣΚΟΛΑ όπως ή ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ .......ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ  ακόμα δε και για την ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΔΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΡΚΙΘΕΙ (Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!
Για τους ΧΑΔΑ απάντησε πως ''έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια, τα κονδύλια να ισχύουν και για το 2016 '' !!! Αλλά δεν έδωσε στοιχεία απόδειξης των λεγομένων του.....
Για την ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ όπως προβλέπεται από τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ , απλά......ΔΕΝ απάντησε !!!
Δήλωσε μόνο στην ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ που έκανε και την σχετική ερώτηση.,.....''να μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξει θέμα νομιμότητας '' .
Παρ΄ όλα αυτά, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ......ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ !!!
Η σημερινή συνέντευξη τύπου, τελικά έμοιαζε, σαν ένα μνημόσυνο της ΤΕΡΝΑ και παράλληλα μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθούν τα προσχήματα.....μετά το μεγάλο φιάσκο της απόρριψης της συμμετοχής της Περιφέρειας στο έργο της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ και το ΣΔΙΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, από την ίδια τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.