Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ.....ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ZEMAN !!!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.




Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Προέδρου της Τσεχίας, για την προϋπόθεση της ένταξης της χώρας του στην Νομισματική Ένωση, που απαίτησε να είναι η αποπομπή της Ελλάδας.......το Υπουργείο Εξωτερικών ανακάλεσε τον πρέσβη μας στην Πράγα, σαν έσχατη προειδοποίηση της τελεσίδικης απόφασης οριστικής διακοπής των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.
Η ανάκληση γίνεται μέχρις ότου, ο Τσέχος πρόεδρος, ανακαλέσει τις απαράδεκτες δηλώσεις του πως η χώρα του θα μπει στην ΟΝΕ μόνον την επομένη μέρα της αποχώρησης της Ελλάδας.....
Η απόφαση του κ. Νίκου Κοτζιά, υπουργού των Εξωτερικών, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και άλλων, στα Εθνικά μας θέματα και την αντιμετώπισή τους από κάθε ορκισμένο ή περιπτωσιακό εχθρό της χώρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.