Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ !!! ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΙ ΑΠOΣΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ???

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.....
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ??? ) ΕΝΤΟΝΗ....
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ Η ΤΕΡΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ !!!
Ή ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.....Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ .....



ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ???
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ???
Σήμερα ο Περιφερειάρχης και η κυρία θεματική, έκαναν Οικονομική Επιτροπή, επικύρωσης του ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου, παρά τις ταχύτατες ενέργειες της κυβέρνησης, να συστήσει ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΔΙΤ......που πέρασε στο ΦΕΚ την 15η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015.
Βέβαια του έδωσαν και τον απαραίτητο χρόνο να δράσει, αφού η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ανέβαλε 2 τουλάχιστον φορές τις συνεδριάσεις της ....για ΑΥΡΙΟ Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 κι αυτό είναι ένα θέμα που χρήζει άμεσης διερεύνησης από το υπουργείο τόσο των ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ όσο και του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ίσως ακόμα και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
Γιατί ΑΝ όλα γίνονται για ''τα μάτια του κόσμου''   ενώ επί της ουσίας το πάρτυ της ΤΕΡΝΑ προχωράει.....τότε μάλλον πρέπει να αναρωτηθούμε ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ???
ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.