Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΟΜΠΥ ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΔΙΤ !!! ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΝΑ ??? ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ???

ΟΛΟΙ - ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???
ΠΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.....ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ???



ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.......ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.....

 Αλλού είναι το ψωμί της υπερπροσπάθειας να μπλοκάρει το παράλληλο πρόγραμμα. Γνωστά εργολαβικά συμφέροντα έπρεπε με κάθε τρόπο σταματήσουν πριν το τέλος τους έτους το «πάγωμα» και τις αλλαγές στους διαγωνισμούς για τις Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα στη διαχείριση των απορριμμάτων και πιο συγκεκριμένα της Πελοποννήσου.
Στις 15 Δεκεμβρίου τα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού - Περιβάλλοντος και Ενέργειας βγάζουν ένα κοινό δελτίο τύπου στο οποίο και υπογραμμίζουν: «Η κυβέρνηση κάνει σήμερα, αφού προηγήθηκε η ολοκλήρωση του νέου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ), το δεύτερο αποφασιστικό βήμα για την δημιουργία ενός βιώσιμου σε όλα τα επίπεδα μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων».
Και επίσης αναφέρει: «Η Κυβέρνηση, μέσω και της ήδη συσταθείσας  Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής, αποφάσισε και δεσμεύεται να επανεξετάσει άμεσα το κατά πόσον ο σχεδιασμός όλων των έργων ΣΔΙΤ Απορριμμάτων (Πελοποννήσου, Ηπείρου, Σερρών, Ηλείας) είναι σύμφωνος με την Κοινοτική και Εθνική Νομοθεσία (ΕΣΔΑ 2015) και να μην υπογράψει εκείνα που δεν συνάδουν με τις αρχές και τους στόχους του Εθνικού Σχεδίου. Δεσμευόμαστε να συμβάλουμε χωρίς χρονοτριβή, στο πλαίσιο της αναθεώρησης των Περιφερειακών σχεδιασμών, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους αυτοδιοικητικούς φορείς, στην χρηματοδότηση και υλοποίηση του νέων σχεδιασμών ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων που θα προκύψουν,  με βάση τον σεβασμό στο Δημόσιο συμφέρον και το σύγχρονο ευρωπαϊκό περιβαλλοντικό κεκτημένο».
Στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» και στο άρθρο 37  αναφέρονται: Αρμοδιότητες υλοποίησης έργων διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Η παράγραφος 11, του άρθρου 17, του νόμου 4071/12, καταργείται.
Η υπό κατάργηση παράγραφος λέει «αρμοδιότητες ΦΟΣΔΑ (σ.σ.: φορέα διαχείρισης απορριμμάτων) που έχουν ανατεθεί σε άλλο νομικό πρόσωπο κατά τις διατάξεις της παραγραφου 5 του νόμου 3536/07 όπως ισχύει, εξακολουθούν να ασκούνται από αυτό για όσο χρόνο προβλέπεται από την ισχύουσα απόφαση ανάθεσης». Δηλαδή με τη συγκεκριμένη διάταξη γίνεται σαφές ότι οι αρμοδιότητες θα πρέπει να επανέλθουν στους Δήμους της Πελοποννήσου και να αφαιρεθούν από τον Περιφερειάρχη. Κάτι που ισχύει σε όλες τις περιοχές της χώρας (πλην της Αττικής)
Στην ουσία η διάταξη καταργεί το δικαίωμα υπογραφής σύμβασης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης είχε καλέσει την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, που επικράτησε στον σχετικό διαγωνισμό για το έργο των 160 εκατ. ευρώ, να υπογράψουν στις 15 Δεκεμβρίου για να προλάβει την αλλαγή της διάταξης. Τελικά η υπογραφή της σύμβασης δεν πραγματοποιήθηκε.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ !!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ :



ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? 
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ''ΑΓΙΟΥ'' ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ !!!
Έδωσε κι αυτή τις μάχες της σε εκπομπές και παράθυρα σταθμών ως εξής ( αντιγράφουμε από το υμνητικό της κυρίας πολιτευτού......πόρταλ ) :
Η Εύη Τατούλη μάλιστα πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στον Υπουργό ΠΕΚΑ ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει προτείνει στο Υπουργικό Συμβούλιο την λύση αυτή ως εναλλακτική για την ακύρωση του έργου ολοκληρωμένης διαχείρισης που έχει επικυρωθεί από την ΕΕ και έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
«Για όλους εμάς που είμαστε Αρκάδες και Μεγαλοπολίτες με μία έννοια γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε ένα τέτοιο σχεδιασμό και τολμώ να πω ότι είναι ‘Casus Belli’»
Ξέραμε πως η κυρία Εύη είναι από το ΚΑΣΤΡΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ......γιατί μπερδεύει τον κόσμο με τις διαφορετικές εκάστοτε δηλώσεις της???
ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ....ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ???
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΙΧΑΛΙΑ Ή ΚΑΛΛΙΡΟΗ......ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΛΕΕΙ !!!
Μήπως πως πλησιάζει η ώρα να αποκαλυφθούν τα αληθινά σχέδια των αφεντικών των σκουπιδιών ???
Μήπως τελικά αλλού στοχεύει ο μπαμπάς της, αλλού δείχνει και για άλλα πράγματα ομιλεί....όπως κάνουν όλοι οι ''μεγάλοι''  παίχτες ???
Διότι είναι η ΤΡΙΤΗ φορά, που η αυτοκρατορία, δια στόματος υμετέρων της ατόμων.,......ρίχνει στο τραπέζι τη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !!!!
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΣΚΥΛΙΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ Ή ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΡΥΧΕΙΑ.......Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ .........
Πόση βλακεία νομίζουν πως υπάρχει στους υπηκόους της Δανιμαρκίας ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.