Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ , ''ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ'' .....ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΧΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ !!! ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.....

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ''ΚΑΘΑΡΗ''  Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ.......
ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ''ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ'' ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ !!!
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.......ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ......



Νέο πρόστιμο έβαλε ο Περιφερειάρχης στον Δήμο Τρίπολης, για τον ......ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΔΑ του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/75%CE%A317%CE%9B1-%CE%9B4%CE%A3?inline=true

Με έκπληξη διαπιστώνουμε, πως σήμερα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, διαπιστώνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα για τα οποία φωνάζαμε τότε κάποιοι πολίτες που αντιδρούσαμε σθεναρά και πιάναμε τις ραχούλες, για να προστατέψουμε το δάσος από την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ και την πόλη και τους πολίτες, από την ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ (!!!!) ......έχοντας ξωπίσω μας τα παπαγαλάκια και τους ανεγκέφαλους κριτές - οσφυοκάμπτες, να μιλούν για αρνητισμό στην εξεύρεση λύσης και άλλες ανήκουστες επιπολαιότητες !!
Σήμερα λοιπόν, η Περοφέρεια, διαπιστώνει ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ.......ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΑΔΑ.......ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ......ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ........
Για τα οποία είχε εξαπολύσει μύριες όσες ειρωνείες και περιγελαστικά σχόλια, όταν διαμαρτυρόμασταν μέσα στο ΠΕΣΥΠ την περίοδο των εντάσεων.....
Μόνο που ο Περιφερειάρχης, που αρέσκεται στο να αυτοαναγορεύεται ήρωας και υπεράνω ευθυνών στα θέματα των σκουπιδιών ξεχνάει εντέχνως μερικές σημαντικές λεπτομέρειες, τις οποίες του παραθέτουμε με αδιάσειστα στοιχεία :
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ( 2010 ΚΑΙ 2012 ) ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ τΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ( αυτό ισχύει για τις Μητροπολιτικές Περιφέρειες, Αττικής και Θεσσαλονίκης )

1ον   https://diavgeia.gov.gr/doc/75%CE%A317%CE%9B1-%CE%9B4%CE%A3?inline=true


2ον https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%9F%CE%9D%CE%93%CE%A6-7%CE%9C6/document?inline=true

ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ :

3ον  http://katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/02/blog-post_78.html

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.....ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΎΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ :

4ον  http://katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/01/blog-post_96.html

Μετά από όλα τα ανωτέρω και την σημερινή άθλια κατάσταση στο δάσος του ΜΑΙΝΑΛΟΥ στον άγιο Βλάση, που είναι δικό τους δημιούργημα, οι αιρετοί έχουν το θράσος και αλληλοστηρίζονται, μέσω περίπλοκων ενεργειών, που στους πολίτες εμφανίζονται ως ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ και συνεχίζουν το αδιέξοδο για τα σκουπίδια.
Εν τω μεταξύ, έχουν κατασπαταληθεί απίστευτα κονδύλια, με πρόσχημα τις ''μεταφορές ''  των απορριμμάτων στους ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΔΕΣ.......στη ΒΟΧΑ !!!
Αλλά αν όντως πήγαιναν τα σκουπίδια εκεί, ΓΙΑΤΙ τώρα ο Άγιος Βλάσης είναι γεμάτος κι επικίνδυνος ???
Και ΓΙΑΤΙ η Αγία Τριάδα, είναι επίσης απειλητικά υπερχειλισμένη ???
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ???

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ κ. ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥ :

http://www.orthologika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_62.html

Οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες και ταραχώδεις....αν έχουν σκοπό να μας ξαναβουλιάξουν στη βρώμα των σκουπιδιών......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.