Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ''ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ'' !!! ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ !!!

ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ !!! ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ???
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΜΠΟΧΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ???



Συνεχίζει απτόητος ο Περιφερειάρχης την ανάθεση των εργολαβιών  ΄΄διαχείρισης στερεών αποβλήτων''  στην γνωστή εταιρεία των αδερφών Ραψωματιώτη, στη Βόχα Κορινθίας, που όπως όλοι γνωρίζουμε έχει αδειοδοτημένο χώρο για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΑΠΟΡΡΊΜΜΑΤΑ και όχι για ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ.
Η ίδια εταιρεία είχε αρχικά πάρει και τα δικά μας σκουπίδια της Τρίπολης, αλλά μετά από γκρίνιες , καταγγελίες μας και αναφορές πολιτών, έγινε ......''ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ'' και επανήλθε με νέα σύμβαση και τη γνωστή ΕΓΓΡΑΦΗ διαβεβαίωση της θεματικής Αντιπεριφερειάρχου......περί ''ολικής εξάλειψης του υπολείμματος'' με την οποία γέλασαν και οι πέτρες .....
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ''ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ'' :

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9F%CE%98%CE%A47%CE%9B1-%CE%95%CE%9B%CE%A8?inline=true

Ο δε κ. Τσιρώνης όταν το άκουσε, δεν πίστευε σ΄ αυτά που ζούσε !!!
Νέα εργολαβία λοιπόν ο φίλος και συνεργάτης του ''αδερφού'' στην Οιχαλία αυτή τη φορά :

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A995%CE%A9%CE%9E4-5%CE%A42?inline=true

Και με 66.3230,70 ευρώ!!! Τα 70 λεπτά του ευρώ .....έχω μια ΑΠΟΡΙΑ πως προκύπτουν ??? Γιατί δεν γίνεται στρογγυλοποίηση ??? Μήπως για να φαίνεται ο εμπαιγμός της κοινής νοημοσύνης ???
Διαβάζοντας την απόφαση, διαπιστώνουμε πως ο .....''διαγωνισμός''  έγινε για το 2015 !!! Δηλαδή για τους υπόλοιπους 3 μήνες !!!
Και είχε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!
Και δεν είχε και ενστάσεις !!!
Ποιοί θα έκαναν τις ενστάσεις άραγε αφού δεν υπήρχαν άλλοι ενδιαφερόμενοι ???
Που θα πηγαίνουν τα σκουπίδια της ΟΙΧΑΛΙΑΣ άραγε αφού στον Ραψωματιώτη δεν θα πηγαίνουν, όπως δεν πάνε και τα σκουπίδια της Τρίπολης, που κατέκλυσαν το δάσος του ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ ???
Ποιοί άλλοι ΧΑΔΑ θα δημιουργηθούν στη ζούλα ή πόσοι από τους παλιούς θα επιστρατευθούν για να αποσυμφορήσουν την ΟΙΧΑΛΙΑ και να δικαιολογηθουν τα ποσά της υποτιθέμενης αποκομιδής και δήθεν διαχείρισης ???
Ποιός ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ θα (ξανα) υπογράψει ως σύννομη μια τέτοια εργολαβία, όταν για το συγκεκριμένο εργοστάσιο, έχει κατατεθει σωρεία ενστάσεων ως προς την δυνατότητά του να διαχειρίζεται σύμμεικτα απορρίμματα δήμων???
Καταγγέλλουμε εδώ πως έχουν υποβληθεί τουλάχιστον 2 φορές αιτήματα πολιτών στην κυρία θεματική αντιπεριφερειάρχη, για να δοθούν όλα τα στοιχεία της προηγούμενης εργολαβίας της συγκεκριμένης εταιρείας με τον Δήμο και την Περιφέρεια  και δεν έχει ανταποκριθεί ούτε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ !!!
Κατά τα άλλα είναι σε όλα νόμιμοι και υπεράνω πάσης αμφιβολίας ....
Αλλά στοιχεία , ζυγολόγια, καύσιμα, διόδια, εισόδους και λοιπά ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.