Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ??? ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ???

ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ???
ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ???
ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???



Διαβάζουμε στο περιβόητο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επέβαλαν πρόστιμο στον ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, για την :
'' Μονάδα Δεματοποίησης Αστικών Σύμμεικτων Απορριμμάτων (ΑΣΑ), που έχει εγκατασταθεί στη θέση «Άγιος Νικόλαος» στην Δ.Ε. Πύλου του Δήμου Πύλου – Νέστορος της Π.Ε. Μεσσηνίας, διότι σύμφωνα με την σχετ. (41) εισήγηση του Κ.Ε.Π.ΠΕ. Π.Ε. Μεσσηνίας στην από 25/6/2014 έκθεση αυτοψίας, του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Π.Ε. Μεσσηνίας διαπιστώθηκε η ύπαρξη μεγάλου αριθμού δεματοποιημένων Α.Σ.Α. τα οποία καταλάμβαναν όλο το χώρο του οικοπέδου εγκατάστασης του δεματοποιητή στοιβαγμένα καθ’ ύψος και τοποθετημένα επί του εδάφους μέρος των οποίων είχε διορυχθεί. Επιπροσθέτως περιμετρικά της εγκατάστασης δεν υπήρχε τάφρος συγκράτησης και απορροής των ομβρίων. Οι ανωτέρω διαπιστώσεις συνιστούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος.....''
ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%A78%CE%927%CE%9B1-%CE%A58%CE%A1?inline=true

ΚΑΙ ΑΥΤΗ  :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9C0%CE%A57%CE%9B1-2%CE%A63?inline=true

Είναι να απορεί κανείς, για την ευκολία με την οποία η Περιφερειακή αρχή, περιγελά τους πολίτες της αλλά και τις υπηρεσίες της, αφού υπάρχει το αδιάσειστο στοιχείο της μοναδικής ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ στην διαχείριση των ΑΣΑ στην Πελοπόννησο, ΚΑΙ την προσωρινή ΚΑΙ την ολοκληρωμένη, η οποία αφορά τον ίδιο τον Περιφερειάρχη και του έχει .....αποδοθεί, από το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με ΒΟΥΛΕΥΜΑ, το οποίο έκρινε ως ΜΗ υπεύθυνους τον ΦΟΔΣΑ και τους Δημάρχους.....για το ίδιο ακριβώς θέμα, στην Ερμιόνη !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ :

http://katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/01/blog-post_96.html

Ποιόν εμπαίζουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, όταν εκδίδουν τέτοιες αποφάσεις ???
Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση με συνέχεια και συνέπεια, τέτοιων σημαντικών αποφάσεων και προτάσεων της Δικαιοσύνης, η εφαρμογή των οποίων επαφίεται στην επιλογή των αιρετών ??? Και μάλιστα των εμπλεκομένων ???
Τι έχει να πει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Εσωτερικών για την περίεργη συμπεριφορά των υπηρεσιών της Περιφέρειας, μετά από δικαστικές δημοσιευμένες προτάσεις και διώξεις, τις οποίες απαξιώνουν με περισσό ζήλο ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.