Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΖΙΦΟΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.!!! ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ 50 ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ......

ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ .....ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ......ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ???

Αποχωρεί διακριτικά από τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ ο Τατούλης
από : eleftheriaonline.gr
Η αδυναμία συγκέντρωσης του απαραίτητου αριθμού υπογραφών για να θέσει υποψηφιότητα οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, στην αποχώρηση από την κούρσα διεκδίκησης τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
«Πολιτικό και όχι προσωπικό» δήλωσε χθες ο Πέτρος Τατούλης ότι είναι το ενδιαφέρον του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», ξεκινώντας ουσιαστικά τη διαδικασία αποχώρησης φροντίζοντας ταυτόχρονα να μιλήσει για "ιερατεία" που προφανώς δεν ευλόγησαν τη δική του υποψηφιότητα και ως εκ τούτου δεν βρέθηκαν οι απαραίτητες για την υποψηφιότητά του υπογραφές.
Οπως  αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Περιφέρειας ο Π. Τατούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» δήλωσε:
«Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην πολιτική, αλλά και πνευματική ζωή του τόπου, είναι κοινή παραδοχή ότι εκλείπει πλέον η ευθύνη της ανατροπής και της ρήξης. Με αυτό το δεδομένο, εξαρχής τόνισα το ενδιαφέρον μου, το οποίο δεν είναι προσωπικό. Είναι πολιτικό το ενδιαφέρον μου. Είμαι ένα πολιτικό πρόσωπο και η συμπεριφορά μου εντασσόταν στα πλαίσια της πολιτικής λογικής και των πολιτικών πρωτοβουλιών. Πάντοτε έτσι κινούμουν και έτσι κινούμαι και τώρα».
Στην ίδια ανακοίνωση, ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, κάνει λόγο για «πολιτικά ιερατεία, τα οποία ουσιαστικά περιμένουν να δώσουν την ευχή τους, να καθοδηγήσουν και να κατευθύνουν τις διαδικασίες και αυτό αποτελεί αναμφίβολα στρέβλωση της δημοκρατικής λειτουργίας».
Παράλληλα εκτιμά ότι το εν λόγω κόμμα «θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσει ξανά με τις κοινωνικές ομάδες και στην προσπάθειά της αυτή θα πρέπει να προτάξει πολιτικές ρήξεων και ανατροπών, έτσι όπως έκανε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής και το 1955 και το 1974».
Ο Π. Τατούλης, συνεχίζει η ανακοίνωση, εκτίμησε παράλληλα ότι «η διαδικασία επίσπευσης της εκλογής στη Νέα Δημοκρατία είναι ένα τεράστιο πολιτικό λάθος», εξέφρασε δε την άποψη ότι «είναι λάθος με τηλεοπτικό show ηλικιακών εντυπωσιασμών να αναζητά η παράταξη πολιτικό αντι-Τσίπρα».
Ο ίδιος δεν θεωρεί, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο υπεύθυνος των εκλογών», πρόσθεσε ωστόσο ότι «η ευθύνη της ήττας βαραίνει όλους τους ασχολούμενους με την πολιτική, όλο το κόμμα, όλη τη Νέα Δημοκρατία, όλη την κεντροδεξιά παράταξη, η οποία δεν μπόρεσε να βρει βηματισμό και να απαντήσει στα σύγχρονα προβλήματα».
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε ότι «είναι πλέον ένας πολύ ώριμος πολιτικός. Εχει πάνω από 10 χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή και απέδειξε στις τελευταίες πολιτικές εκλογές ότι μπόρεσε να κερδίσει όλο τον απέναντι χώρο τελείως μόνος του με διαλυμένο το κόμμα του».
Καλά κάνει ο περιφερειάρχης και δοκιμάζει τη φωνή του, που λέει κι ο λαός, όμως δεν ξεχνάμε πως καθόλου πολιτικά δεν έθετε το θέμα πριν 5 μέρες....
Ας θυμηθούμε τι δήλωνε ο ίδιος και με ποια φρασεολογία.....πριν σαλτάρουμε εντελώς κι ομαδικά !!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ :
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/77688-apoxorei-diakritika-apo-diekdikisi-proedrias-nd-tatoylis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.