Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

20.000.000,00 ''ΔΩΡΑΚΙ'' ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ !!! ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ .....

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΠΟΔΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ....ΤΡΥΠΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑΚΙ ΤΩΝ 20.000.00,00  ΕΥΡΩ !!!

ασημί κλίμακες εικονογράφηση φορέα εξισορρόπησης

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, σχετικά με την αδρανή έως αδιάφορη στάση σχεδόν σύμπαντος του Νομικού κόσμου, απέναντι στο ασύδοτο κράτος που παρακολουθούμε, να έχει καταστρέψει τη χώρα.
Οι περισσότεροι πολίτες αναρωτιούνται συχνά, γιατί δεν βρίσκονται κάποιοι νομικοί με σθένος και αδιαλλαξία, προκειμένου να καταγγελθούν ειδεχθή εγκλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως, που μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία και οικογένεια που αργοπεθαίνει.
Ο λόγος είναι απλός.
Ποιούν την νήσσαν, για να κάνουν τις δουλίτσες τους !!!
Πριν λίγο καιρό μαθαίναμε πως τα δικαστήρια έβγαζαν κατά συρροή τις αποφάσεις της αντισυνταγματικότητας των περικοπών των μισθών των Δικαστικών, εν αντιθέσει με των υπολοίπων Ελλήνων.....
Τώρα ανακαλύπτουμε, πως εν μέσω ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ κρίσης και CAPITAL CONTROL ΤΟ ΈΜΒΑΣΜΑ ΤΩΝ 20.000.000,00 ΕΥΡΩ, δόθηκε άμεσα και χωρίς πολύ βασανισμό, για να καλυφθούν τα ελλείμματα του Ταμείου των Νομικών !!!
Φυσικά και τα πήραν από το ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ...
Αλλά ΓΙΑΤΙ το Ταμείο των Νομικών έχει τέτοιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ???
Έγινε έλεγχος για τους λόγους που δημιούργησαν μια τέτοια τεράστια τρύπα ???
Και πως αποφασίζεται να κλείσει ένα τεράστιο έλλειμμα, με λεφτά που ανήκουν σε πάμπολλα επαγγέλματα ???
Αν οι ΝΟΜΙΚΟΙ δεν πληρώνουν τις εισφορές τους και δημιουργούν τέτοιες τρύπες, κι αν έχουν τέτοια ευχέρεια, να τις καλύπτουν από λεφτά των άλλων.....
ΔΕΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ 6/8/2015 ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 20.000.000,00  ΕΥΡ'Ω στο Ταμείο Νομικών !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%93%CE%96%CE%9A465%CE%981%CE%A9-%CE%927%CE%97?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.