Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.....''ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ''......ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!! ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.....

ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΤΕΓΕΑΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ.....
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!


Κάποιος πρέπει να διδάξει συμπεριφορά στους αιρετούς ιδίως στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που εκτρέπεται διαρκώς και τροφοδοτεί - αν δεν πυροδοτεί - τις εντάσεις .....
Κάποιος πρέπει να διδάξει ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ στον Δήμαρχο.....
Μας έχουν τιναχτεί τα μυαλά από τα '' ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ''.
Όσο για τις αυθαιρεσίες της επιβολής τριπλάσιου δημοτικού τέλους, φέτος στους ενοικιαζόμενους χώρους, οι εντάσεις είναι δικαιολογημένες από πλευράς ενοίκων , αφού η κρίση έχει καταστρέψει την κινητικότητα των επιχειρηματιών και το capital control την έχει επιδεινώσει.
Στις καταγγελίες του κ. Κώστα Τζιούμη και των παρευρισκομένων για τα αυξημένα τέλη, ο δήμαρχος έριξε την ευθύνη στην .....Αποκεντρωμένη !!!

«Είχατε πει», είπε ο κ. Τζιούμης «ότι τα τέλη θα ήταν ίδια με τις άλλες χρονιές. Έχω καταγγελίες ότι τα ποσά που πλήρωσαν φέτος είναι τριπλάσια, όπως μου είπαν επιχειρηματίες της Τεγέας. Επίσης, τι έγινε με το συρματόπλεγμα; Στον δρόμο του Άστρους είδαμε κάποιες παράγκες, ενώ είχατε πει ότι δεν θα υπήρχαν».

Αλλά στις καταγγελίας του κ. Νώντα Κοράκη, δεν απάντησε κανείς.......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.