Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ !!! ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ '' ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ '' ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ !!! ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟΥ, ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ .....ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΚΤΩΛΟΙ ΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΙΔΙΩΤΩΝ !!!

Θανάσης Μαρτίνος: Πλοία, αντίκες και …έδρανο στη Βουλή

50.000 ΕΥΡΩ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!
Αφού λεφτά βρίσκονται συνεχώς, όταν πρόκειται για διοργανώσεις εορτασμών και πανηγύρεων, ας νοιαστεί το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, να ενισχύσει με τα λεφτά που διαθέτει ο Αρκάς εφοπλιστής, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΒΟΣΥΝΙΩΤΗ, που φυλλορροεί υπό το βάρος των καταχρήσεων και της κατασπατάλησης της περιουσίας του, από τα διατελέσαντα ''διοικητικά κεφάλια'' στην μέχρι πρότινος διαχείρισή του.
Τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο τα λεφτά.
Έτσι κι αλλιώς σε διοργανώσεις συναυλιών και φιέστες θα πάνε !!!
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ...........ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΟΤΑΝ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Ή ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ........ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,......ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΦΗΜΗ.....
Αν όντως πρέπει να διατεθούν κάπου αυτά τα λεφτά , που έρχονται ως ενίσχυση του ταμείου της .....ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ,........τότε ας πιάσουν τόπο στα παιδιά της πόλης, τις οικογένειές τους και φυσικά στις ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ....
Ηρθε ως απάντηση ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ....''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ'' !!!
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ???

Σε επιστολή του ο κ. Μαρτίνος Θανάσης αναφέρει:
"Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Αναφέρομαι στην επιστολή σας της 23ης Ιουλίου 2015 και στη συνάντησή μας με τους συνεργάτες σας σχετικά την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021.
Επιβεβαιώνω την πρόθεσή μου να συνεισφέρω στα έξοδα σύνταξης του φακέλου και της προβολής της Τρίπολης ποσό € 50.000,00 (Πενήντα χιλιάδες ευρώ). Μετά την έγκριση του Δήμου και κοινή συμφωνία, το ποσό θα καταβληθεί σταδιακά απ’ευθείας σε μελετητές και άλλους αναδόχους του έργου.
Από πλευράς μας τη χορηγία θα παρακολουθήσει η αρμόδια συνεργάτης μας Ζωή Πλυτά. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια. Με τιμή"
Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης με απόφασή του αποδέχτηκε τη δωρεά του ποσού των 50.000,00 € σχετικά με την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021 και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο δωρητή κ. Μαρτίνο Αθανάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.