Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ''ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ'' !!! ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ....

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΡΑΓΕ ???
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ 29 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΙΔΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΚ ???
Η ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΤΟΥ.....ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ !!!





Οι κλινικές και τα εργαστήρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, λειτουργούν ακόμα απρόσκοπτα, ένεκα της αυτοδιάθεσης του προσωπικού τους ιατρικού και νοσηλευτικού ( με εξαίρεση το Ακτινολογικό που.....αργεί για τους εξωτερικούς ασθενείς, επειδή θεωρούν μόνοι τους πως 2 γιατροί δεν είναι αρκετοί για την διεκπεραίωση των διαγνώσεων των περιστατικών !!! ).
Το γενικότερο πρόβλημα στη λειτουργία του, είναι οι περικοπές στις δαπάνες στα υλικά και φάρμακα νοσηλείας, που υποβιβάζουν το επίπεδο νοσηλείας των ασθενών αλλά και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Οι περικοπές στην Υγεία, θα έπρεπε να είναι φειδωλότατες, για να μη πούμε ανύπαρκτες, αν και όλοι έχουμε καταλάβει πλέον, πως και μέσα από την Υγεία, επιχειρείται απαξίωση και εξαφάνιση του λαού, από τη νεοταξίτικη πολιτική που εφαρμόζεται και στη χώρα μας.
ΟΜΩΣ περί τα υλικοτεχνικά θέματα, παρατηρείται μια κατακόρυφη άνοδος στα έξοδα προμήθειας ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, καθώς και σε κατασκευές νέων κτηριακών εγκαταστάσεων στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Από εποχής της διοικήτριας Ελένης Σιουρούνη, απορροφήθηκαν από το ΕΣΠΑ 1.381.000 ΕΥΡΩ για υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό !!!

ΙΔΟΥ :

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%95%CE%997469%CE%972%CE%A0-54%CE%99/document?inline=true

Ενώ ήδη έτρεχε η απομύζηση της ......ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ μέσω '' δωρεών '' της χήρας του κ. Γιαννούλας Γκουντάνη και ΧΩΡΙΣ να έχει ερμηνευθεί στο ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ η περιβόητη διαθήκη, αφού επρόκειτο για τελικό αποδέκτη Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το οποίο για να δράσει ακόμα και με.....''αποδοχή δωρεάς''  από την χήρα, θα έπρεπε να γνωρίζει νομικά, πως ευσταθεί μια τέτοια ενέργεια, βάσει της ΔΙΑΘΗΚΗΣ, που ΔΕΝ έλεγε κάτι τέτοιο !!!

ΙΔΟΥ :

http://www.isarkadias.gr/24939/news/epikairotita/%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA/

Με δεδομένη λοιπόν την κρίση, και λεφτά ουκ ολίγα για την ΚΤΗΡΙΑΚΗ υποδομή, αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ το Παναρκαδικό εξασφάλισε ΚΑΙ άλλα 10.000.000 ευρώ που πήρε από ΕΣΠΑ, για να κατασκευάσει σε χώρο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, αλλά με ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ της ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΜΕΡΙΚΗΣ το νέο Ψυχιατρικό Τμήμα.......
Το οποίο ανέλαβε η γνωστή και ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ Ανώνυμη Εταιρεία του Υπουργείου Υγείας (άραγε τι δουλειά έχουν οι Α.Ε. χωμένες παντού στον δημόσιο τομέα ακόμα και στους Ο.Τ.Α. ???)
η φέρουσα την ονομασία ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. ( που μετά τα προκλητικότατα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που την έφεραν στην Δικαιοσύνη, συγχωνεύθηκε στην Κτ. Υπ. Α.Ε. !!! Μαζί με άλλες αμφιλεγόμενες επιχειρήσεις του Δημοσίου !!! ).

ΙΔΟΥ :

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%9243%CE%9846%CE%A8%CE%A7%CE%A9%CE%91-%CE%A8%CE%A6%CE%99/document?inline=true

Όμως η ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε. αμάρτησε πολύ, δια των διοικήσεών της και κατέληξε στα Δικαστήρια για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ διασπάθισης Δημοσίου χρήματος !!!

ΙΔΟΥ :

http://www.fpress.gr/diafora/item/17313

Και κάποια στιγμή, πέρασε στην υγιή νεοσύστατη εταιρεία, Κτ.Υπ. Α.Ε. για να συνεχιστούν τα έργα της !!!

ΙΔΟΥ :

http://www.ktyp.gr/el/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
Το Παναρκαδικό ακόμα και σήμερα, την περίοδο της αυστηρότατης λιτότητας, ξοδεύει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, για υλικοτεχνολογικούς εξοπλισμούς, και για νέα κτήρια, την ώρα που δεν διαθέτει επάρκεια σε ΓΑΖΕΣ και ΓΑΝΤΙΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΔΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙ΄'  ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΕΞΟΔΩΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ !!!)
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
Τι νόημα έχουν οι πολυέξοδες κατασκευές κτηρίων και οι αγορές μηχανημάτων που ΔΕΝ τα χρησιμοποιούν όλα, όταν οι ασθενείς σκεπάζονται με φθαρμένα σεντόνια, με άθλιες κουβέρτες, όταν υπάρχει ένδεια σε αναλώσιμα υλικά καθημερινότητας και το νοσηλευτικό προσωπικό υποφέρει να τα βγάλει πέρα ???
Θα μου πείτε πως οι ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ έχουν ''νομιμοποιημένο'' πριμ για τους αναθέτοντες.......
Θα σας πω, πως το φαγοπότι εκεί μέσα δεν έχει έλεος.......
Απόδειξη οι πλουτίσαντες πρώην και νυν εργαζόμενοι πάσης ειδικότητας, που είχαν καλές και στενές σχέσεις με τους υπουργούς Υγείας και την εκάστοτε Διοίκηση ......
Όσοι ζούμε εδώ τριγύρω και βλέπουμε και ξέρουμε ποιοί έγιναν πλούσιοι εργαζόμενοι μέσα στο Παναρκαδικό και μόνο !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ........
Τι γίνεται μέσα στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ τελικά ???
Για ποιούς νοιάζεται περισσότερο η εκάστοτε διορισμένη Διοίκηση ???
Τους ασθενείς ή τους εργολάβους ???

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.