Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ !!! ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΕΣΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ !!!
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ''ΦΑΕΙ''  ΚΑΜΠΟΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ .....ΦΥΛΑΞΗΣ !!!
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ......ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ !!!.
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ''ΜΠΟΡΕΙ''  ΦΕΣΙΑ ΣΤΙΣ  ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ....
ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.....
ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ : ''Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ''......ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΩΤΟ

Ο χώρος στον Άγιο Βλάση, περιοχή ΤΕΠΕ, έχει κριθεί ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ κι έχει επιβαρυνθεί με ΠΡΟΣΤΙΜΑ από την Περιφέρεια, για την απόρριψη των ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Το πλέον πρόσφατο ήταν 20.000 ευρώ......κι επιβεβαίωνε όλους εμάς που αντισταθήκαμε τότε στην μεταφορά των σκουπιδιών της πόλης εκεί !!!

ΔΕΙΤΕ :

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/tripoli-prostimo-sto-dimo-gia-ripansi-tou-perivallontos-apo-tin-perifereia-peloponnisou

Παρ΄ όλα αυτά, η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να τον χρησιμοποιεί, να κωφεύει σχετικά με την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του ενός ακόμα ΧΑΔΑ στα όρια της πόλης και επιπλέον τον επιβαρύνει οικονομικά με ΕΞΟΔΑ ΦΥΛΑΞΗΣ !!!
Αν είναι δυνατό, να επιβάλλει στους χιλιοταλαιπωρημένους πολίτες, και κόστος φύλαξης για ένα χώρο ΠΑΡΑΝΟΜΟ, και για μια απόφαση που έχει λάβει ΕΡΗΜΗΝ τους !!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%A5%CE%9E%CE%97%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%9F%CE%92%CE%A9?inline=true

Η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία στην οποία έχει πλήρως εναρμονιστεί η Ελληνική, σχετικά με την αυθαίρετη ρύπανση του περιβάλλοντος προβλέπει, πως : Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!

ΔΕΙΤΕ :

http://europedia.moussis.eu/books/Book_2/5/16/02/02/?lang=gr&all=1&s=1&e=10

Με δεδομένο πως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ στην Τρίπολη, αποφάσισε αυθαίρετα να χρησμοποιήσει έναν ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΩΡΟ για να τον κάνει καινούργιο ΧΑΔΑ, την ώρα που η Ε.Ε. επιβάλλει αβάσταχτα πρόστιμα για τους ήδη υπάρχοντες, η απόφασή της να επιβαρύνει τους πολίτες, με έξοδα, ακόμα και .....ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΩΡΟΥ, είναι αν μη τι άλλο....απερίγραπτη και θα βρει τους πολίτες και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ απέναντί της.
Οι πολίτες δεν έχουν καμία ευθύνη για όσα εν αγνοία τους και άνευ της συγκατάθεσής τους, αποφασίζει η δημοτική αρχή, εις βάρος τους.
Απλά θα διεκδικήσουν πάλι, με καταγγελίες παντού, την επιβάρυνση της ζωής και της τσέπης τους, σε ανώτατα όργανα πια, αφού οι ντόπιοι άρχοντες αδιαφορούν για τα πάντα σχετικά με τα σκουπίδια......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.