Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ !!! ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!

Η ΚΩΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ . ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ .



Έκκληση στην κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει άμεσα το θέμα των μεταναστών, οι οποίοι ξεπερνούν τις 7.000 στην Κω, απευθύνει με σημερινές δηλώσεις του ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κυρίτσης.
«Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην πολιτεία. Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες. Η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη. Προειδοποιώ ότι ο κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι υπαρκτός» τόνισε ο κ. Κυρίτσης.
Ο ίδιος σημειώνει ότι η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και επισημαίνει την ανάγκη να μετακινηθούν άμεσα, με δρομολόγηση πλοίου αλλά και με τη συνδρομή ακόμα και του Πολεμικού Ναυτικού, οι 7.000 μετανάστες από το νησί, να σταλούν άμεσα στην Κω ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επεισόδια αλλά και ακραίες καταστάσεις,όπως επίσης να τελειώσει ο μύθος με τη διαδικασία ταυτοποίησης, καθώς με 7.000 παράνομους μετανάστες στο νησί και 600 έως 800 να φτάνουν καθημερινά δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση και να υπάρξει φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.