Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ.....ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!! 4,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ....ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ !!! ΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ !!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ???
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ .....) ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ???
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ???
ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ???

malliaropouleio308.jpg

Είναι πολλά, πάρα πολλά τα λεφτά που ξοδεύονται από τον Δήμο Τρίπολης, για την επιδίωξη της επιλογής της πόλης μας ως ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ της Ευρώπης !!!
Δεν γνωρίζουμε σε ποιόν εγκέφαλο, πρωτοκατέβηκε ως ιδέα υλοποιήσιμη η υποψηφιότητα και ποιοι πίστεψαν, πως με την πόλη επί 3 χρόνια σε .....έκτακτη ανάγκη λόγω σκουπιδιών, με δρόμους καρμανιόλες, με πάρκα σε εγκατάλειψη, με δημόσια κτήρια σε αποσύνθεση, με πλατείες - γήπεδα και με κυκλοφοριακό σε τριτοκοσμική αναγωγή, θα μπορούσαμε να επιτύχουμε την πρωτιά, ώστε να διατεθούν αυτά τα υπέρογκα για την εποχή ποσά, που διαβάζουμε και ....σαλτάρουμε !!!
Ιδίως όταν γνωρίζουμε, πολύ καλά, πόσο φειδωλοί γίνονται όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν έρχονται θέματα χρηματοδότησης δομών κοινωνικής ωφέλειας, επειδή.....''λεφτά δεν υπάρχουν'' !!!
Είχαμε δει πως η αρχική επιχορήγηση της ομάδας που διαχειρίζεται την υποψηφιότητα της Τρίπολης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, είχε το ύψος των 300.000,00 ευρώ !!!
Δεν γνωρίζουμε αν και ΠΩΣ θα ανακοινωθεί η διάθεσή τους σε έξοδα !!!
Βρήκαμε όμως την πληρωμή για ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ και πάθαμε ΣΟΚ !!!
ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ (σχεδόν ) ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ !!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!
ΕΔΩ είναι το ποσό :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%919%CE%96%CE%A9%CE%97%CE%A1-%CE%A4%CE%952?inline=true

ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ :

http://www.parapolitika.gr/article/312676/akrivi-toy-troika-5000-eyro-mehri-ta-teli-aygoystoy-gia-metafraseis-stis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.