Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ !!! ΟΙ ΧΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.....ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ???
ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ???
ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ ???
ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΔΗΜΟΠΡΑΤΤΟΥΝΤΑΙ ???



Όλοι θυμόμαστε την επικριτική δήλωση της κυρίας Νικολάκου, θεματικής αντιπεριφερειάρχου και προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, μετά το πέρας του περιβόητου διαγωνισμού, για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ Πελοποννήσου !! Είχε μιλήσει τότε για Κασσάνδρες, που δεν ήθελαν να προχωρήσει το έργο :




Όμως ανατρέχοντας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανακαλύψαμε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου, είχε διαθέσει αρκετά λεφτά για ''αποκαταστάσεις ΧΑΔΑ'' στο Νομό Αρκαδίας τουλάχιστον από το 2001 !!!  ( δεν ψάξαμε τους άλλους νομούς.......)


κι ακόμα είχε αναθέσει τμήμα του έργου, με επιβλέπουσα αρχή το ΤΜΗΜΑ ΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου .......το ίδιο έτος !!!


Αναρωτιόμαστε σε ΠΟΙΟΝ ΧΑΔΑ διατέθηκαν τα ανωτέρω χρήματα ???
Η Αρκαδία απέκτησε μετά από εκείνη την περίοδο καινούργιους ΧΑΔΑ, την Αγία Τριάδα, τον Άγιο Βλάση και κάμποσους διάσπαρτους ακόμα σε πλαγιές και ραχούλες ανώνυμους.....
ΠΟΙΟΙ ΧΑΔΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΣ ΑΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ???
Αν δεν αποκαταστάθηκαν ΧΑΔΑ (αφού από τις μετέπειτα δηλώσεις του ίδιου του Περιφερειάρχη στο ΠΕΣΥΠ προκύπτει ολοκληρωτική εκκρεμότητα για τους  ΧΑΔΑ ) ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ???
Κι αν αυτοί οι ΧΑΔΑ που αποκαταστάθηκαν τότε, συμπεριλαμβάνονται και στην καινούργια δημοπράτηση ???
ΓΙΑΤΙ ΤΌΣΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ??? 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.