Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ : ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΓΕΙ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ???

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΩΝ !!!
ΕΝΩ ΕΧΕΙ 2 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ !!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
Η ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕ 2 ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ???



Τεχνητό πρόβλημα έχει στηθεί στο Ακτινολογικό του Παναρκαδικού ???
Είναι δυνατόν να συνεχίζουν την άρνηση εξετάσεων σε ασθενείς που ζητούν ραντεβού, ενώ υπάρχουν 2 ακτινολόγοι και όλο το βοηθητικό προσωπικό στη θέση τους???
Μετακινήθηκε μια ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, έληξε η επικουρική θητεία της κόρης του δ/ντη του Τμήματος και ξαφνικά, αποφάσισαν ( ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ???) να κλείσουν το Τμήμα για όλους τους εξωτερικούς ασθενείς και να δουλεύουν μόνο για τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου και των κλινικών του.
Παρ΄ όλες τις οχλήσεις που δέχεται ο διευθυντής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Χρόνης από πολίτες, από διάφορα σημεία του Νομού, δεν έχει δοθεί ακόμα λύση στο πρόβλημα.
Η επίκληση της έλλειψης ιατρών είναι σχεδόν παιδαριώδης δικαιολογία, όταν όλοι γνωρίζουμε πως ένα ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, δουλεύει ως προς το τεχνικό του μέρος με το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και οι ΙΑΤΡΟΙ ασχολούνται με τις ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ.
ΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ .........
Είναι δε άκρως προσβλητικό για το Νοσοκομείο μας, να διώχνει ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ περιστατικά εξωτερικών ασθενών, έχοντας ακυρώσει εδώ και καιρό όλα τα κλεισμένα του ραντεβού, επειδή έχει το Τμήμα μόνο 2 ιατρούς !!!
Σε ποια απόφαση υπουργική ή άλλη, βασίζουν αυτή την αυθαιρεσία???
Ποιός δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε ιατρό ή διευθυντή ή άλλο πρόσωπο του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, να κάνει επιλεκτική ιατρική σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ???
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 2 ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ???
ΓΙΑΤΙ ο διοικητής ανέχεται να ταλαιπωρείται ο κόσμος και να στρέφεται σε εξωτερικές ακτινολογικές μονάδες ή να μεταβαίνει σε άλλες πόλεις για να εξυπηρετηθεί, αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους ???
Όσες φορές κι αν καλέσαμε το τηλέφωνο των ραντεβού του Ακτινολογικού, για να ''κλείσουμε ραντεβού για μια ακτινογραφία'' πήραμε την ίδια απάντηση : ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ !!!
Ο υπουργός Υγείας τι λέει για όλα αυτά???
Θα του διαβιβάσουμε με e mail το άρθρο και μια σημείωση της προσωπικής μας εμπειρίας από την προσπάθεια να ....κλείσουμε ραντεβού !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.