Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ο ΕΝΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .....ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ !!
ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ !!!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ???

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ 1.200.000,00 ΕΥΡΩ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A9%CE%93%CE%967%CE%9B1-%CE%98%CE%9C4?inline=true



Παρά το μελάνι που έχει χυθεί για την αγαστή συνεργασία των δυο αδερφών σε έργα με μεγάλο αντίτιμο κατασκευαστικό, παρά την απαγόρευση του Νόμου για συνεργασία με συγγενικά πρόσωπα, ο αξιότιμος κύριος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναθέτει ''ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ'' τα  εργολαβικά έργα στην εταιρεία του αδερφού του ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ, την ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ.
Η νέα πατέντα που έχουν εμπνευσθεί, για να μη φιγουράρει ''φαρδύ - πλατύ '' το όνομα του εργολάβου δίπλα στου ..... υπογράφοντος την ανάθεση και είναι ίδιο επώνυμο με άλλο όνομα, είναι να υπογράφει για λογαριασμό της εταιρείας ΚΑΣΤΑΤ κάθε φορά κι άλλος πληρεξούσιος !!!
Μα πόσο χάπατα πια μας περνάνε ?
Η ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ όπως και 2 άλλες ακόμα εταιρείες ή ίσως και περισσότερες, ανήκουν στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ αδερφό του Περιφερειάρχη.
Και αυτή η παράνομη συνεργασία, έχει καταγγελθεί από πλείστα μέσα ενημέρωσης, ευρίσκεται δε σε δικαστική διερεύνηση  το σύνολο των καταγγελιών. Σύμφωνα πάντα με επίσημα δημοσιεύματα πλήθους ενημερωτικών μέσων. Πέπλο προστασίας πάντως φαίνεται να καλύπτει τις δραστηριότητες του Περιφερειάρχη, ο οποίος δεν δείχνει να πτοείται από τις καταγγελίες, ούτε φυσικά από την απαγόρευση των νόμων για τις συνεργασίες με την οικογένειά του.
Αναρωτιέται κανείς με ποιά λογική προσεγγίζει την ευνομία και την εισαγγελική παρέμβαση......όταν σπεύδει να τη ζητά ( ακόμα και για να ΄΄σώσει΄΄  το ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΏΡΑ !!!!!) αλλά δεν την λαμβάνει υπ΄ όψη του, στις εργολαβικές συνεργασίες της Περιφέρειας που διοικεί, με τον αδερφούλη του !!!
Ο εισαγγελέας πάντως δεν δείχνει ιδιαίτερο ζήλο, σαν κι αυτόν που έδειξε μόλις η κόρη Τατούλη κατήγγειλε πως .....''εκβιάζεται''.......ανωνύμως !!!
Μάλλον είναι καιρός να αναλάβει η κεντρική εξουσία και  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ την κατάσταση που διαμορφώθηκε και παγιώνεται με την ανοχή των πάντων.




http://unfollow.com.gr/print/from-issue/12722-tatoul

http://www.koutipandoras.gr/article/113707/polla-ta-erga-tatoyli-stin-peloponniso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.