Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....



ΑΝΤΙΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG PARAKATO 

'' Όσο κι αν θέλουν να κρύψουν τις ανομολόγητες προθέσεις τους οι ταγοί της Πελοποννησιακής εξουσίας δεν γίνεται, τώρα πλέον όλα είναι φανερά και αποκαλύπτονται εκ των πραγμάτων και των εξελίξεων.
Η σύμβαση που έκανε ο Τατούλης με την ΤΕΡΝΑ, ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο, που μπορούσε να γίνει, και φαινόταν εξ αρχής, με τον τρόπο που το προωθούσε , μέσω του ''διεθνούς διαγωνισμού'' που αρχή είχε αλλά το τέλος μας έκαψε. Η σύμβαση αυτή, έχει πολλές παρανομίες, ιδίως στην συγχρηματοδότηση με ΣΔΙΤ και αυτός είναι ο λόγος που ξαφνικά ο Πέτρος το έχει κλείσει... και δεν ανασαίνει περί ΤΕΡΝΑ και άλλων αερολογιών, για την ολοκληρωμένη διαχείριση. Διότι το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ξαπόστειλε την σύμβαση στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, για έλεγχο, πράγμα που σημαίνει, πως δεν πρόκειται να αρχίσει καμία εταιρεία έργο κατασκευής εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο του Τατούλη, που έχει το θράσος να την αποκαλεί ΜΥΘΙΚΗ όταν την έχει καταντήσει ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ,φταίει η ανεπάρκειά του...με την οποία χειρίζεται τα πάντα.
Για την ώρα, τέρμα η ΤΕΡΝΑ. Άσε που η ΤΕΡΝΑ, ως εταιρεία είναι εταιρεία κατασκευής δρόμων και αιολικών πάρκων. Στον τομέα ENERGY δεν έχει έργο, δεν έχει κατασκευάσει για την ακρίβεια, ούτε ένα περίπτερο διαχείρισης χόρτου... ΠΟΥΘΕΝΑ.
Άραγε με ποια κριτήρια, οι φωστήρες στην Περιφέρεια του Πέτρου, έδωσαν ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο, στους αδαείς της ενέργειας ?
Ποιός έκανε τα μεγάλα deals ? Η Ευούλα... ? Ή η Ντίνα ειδική στη τσιρίδα ? 
Τι παίζεται εκεί μέσα στο ανάκτορο του Τατούλη, που όλα όσα εχουν γίνει μέχρι τώρα, στα 5 χρόνια που τον έχουμε στη ηγεσία , είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ , εκτός από το ΕΣΠΑ που μοιράζει σε φίλους και γνωστούς. 
Ποιός θα μας σώσει από την καταστροφή που μας έχει ετοιμάσει ο Πέτρος. 
Είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, πως η ΤΕΡΝΑ είχε βάλει πλαφόν ελαχίστου όγκου απορριμμάτων στη σύμβασή της. Το ποσό ήταν οι 150.000 τόνοι ετησίως. Το οποίο είναι ασύλληπτο νούμερο, για τα δεδομένα της Πελοποννήσου. Που σημαίνει, πως ο Τατούλης, έδινε αυτόματα το δικαίωμα στην ΤΕΡΝΑ, με αυτή την σύμβαση, να ζητάει ακόμα και ΡΗΤΡΕΣ αν δεν της παραδίναμε τους χιλιάδες τόνους που είχαν υπογράψει. Όπως ακριβώς κάνουμε στον ΜΠΟΜΠΟΛΑ με τα διόδια. Του καταθέτει επισήμως το Ελληνικό Δημόσιο ρήτρες, επειδή ΔΕΝ εισπράττει αυτά που είχε υπολογίσει ....λόγω κρίσης ! Για όλους αυτούς τους λόγους, που έχουν αναλυθεί μέσα στο ΠΕΣΥ και άλλους τόσους ακόμα, η ΤΕΡΝΑ καταγγέλθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και έφτασαν τα πράγματα σε αδιέξοδο για τα ανομολόγητα σχέδιά του. 
Τώρα λοιπόν, που του μαζέψαμε τα σκουπίδια, για να μπορεί να ξεκινήσει η ΤΕΡΝΑ, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, αναρωτιέται κανείς ΓΙΑΤΙ εξακολουθούμε να τα μαζεύουμε και να μη γίνεται μια κίνηση να φύγουν ακόμα κι εκτός Πελοποννήσου, αν χρειαστεί, να πάνε για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΦΗ που είναι και ο μοναδικός τρόπος διαχείρισης του ΣΑΠΙΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ, όπως είναι αυτά΄ που έχουν τώρα μαζευτεί?
Την απορία, μας την έλυσε πριν ένα περίπου μήνα, ο πρώην δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ, που εμφανίστηκε σε ένα ΠΕΣΥ , πήρε τον λόγο να πει στον Τατούλη, πως ''ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ 5η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΡΝΑ....'' κι όλοι μας τρομάξαμε με αυτά που ακούγαμε.
Φυσικά ο Τατούλης είπε πως ''η καύση απαγορεύεται'' αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έπεισε ! Επειδή πρέπει να είμαστε όλοι στην τσίλια με όλους αυτούς τους νεοταξίτες καιροσκόπους, που μας βλέπουν μόνο σαν μέσον αναρρίχησης, και κάποτε ως εμπόδια στα σχέδιά τους, καλό είναι να αποκωδικοποιούμε αυτά που λέγονται γιατι ξέρουμε πλέον με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Τώρα που την κατάσταση την έχει οδηγήσει ο Πέτρος , σε αδιέξοδο, πάλι κερδισμένος θέλει να βγει. Δεν του έκατσε η ΤΕΡΝΑ άμεσα , όπως είχαν υπολογίσει θέλει να στήσει το εργοστάσιο στην ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ και να ΚΑΙΕΙ σκουπίδια?, μεθοδεύει την καύση, στην 5η μονάδα της ΔΕΗ που ακόμα δεν έχει τελειώσει ?? 
Αυτό εξηγεί και την εμμονή τους να μην αποσύρουν τα σκουπίδια. ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΑΘΑΦΤΑ. Αφού μόνο η ταφή είναι ενδεδειγμένη για το σάπιο σκουπίδι, εμείς ΓΙΑΤΙ τα κρατάμε και δεν συζητούν ούτε για αστείο να τα δώσουν ακόμα και σε ιδιώτες εργολάβους που έχουν αδειοδοτημένους ΧΥΤΑ ? 

ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ !
ΠΟΙΟΙ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.?
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? ''



Πηγή: http://www.parakato.gr/2015/03/blog-post_373.html#ixzz3faJiiwFm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.