Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΚΙ ΑΛΛΗ ''ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ! ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΩΝ ?

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 13 -7-2015 ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ....Ή ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ.....ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/76017%CE%9B1-%CE%A1%CE%99%CE%91?inline=true





Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ :
Να παρατείνει την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ της Τρίπολης, μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2015 !!
Επικαλείται λόγους δημόσιας Υγείας κατοίκων και επισκεπτών και προστασίας του Περιβάλλοντος !!
Η αιτιολογία δε περί των συσσωρευμένων σκουπιδιών που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και τα λοιπά και τα λοιπά....είναι τουλάχιστον ανεκδοτολογική, αφού σήμερα στην πόλη δεν υπάρχουν σωροί σκουπιδιών !!!
Επίσης δεν έχουμε διασκορπισμένα σκουπίδια!!!
ΟΥΤΕ ΜΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ !!!
Τι ακριβώς θέλει να μας ανακοινώσει δια της πλαγίας ο κύριος περιφερειάρχης ?
Ότι τα γραφεία του απλά αντιγράφουν , υπό τύπον αναπαραγωγής τις προηγούμενες αποφάσεις του και τις επικαιροποιούν με την υπογραφή του, χωρίς τον τυπικό τουλάχιστον έλεγχο των κειμένων ως προς την πραγματικότητα ?
Ότι νίπτει τας χείρας του σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Τρίπολη και δεν τον νοιάζει τι γίνεται στα πέριξ ?
Ότι ενώ η πόλη έχει αποσυμφορηθεί, στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΗ, θα εξακολουθεί να στέλνει πρόστιμα στον Δήμο, με τον οποίο ευρίσκεται σε αγαστή και απόλυτα σύμφωνη διαδικασία?
Τι νόημα έχει τελικά η νέα κήρυξη σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ?
Την κατασπατάληση νέων κονδυλίων, μέσω των Οικονομικών Επιτροπών, για νέους εργολάβους ή τον γνωστό Κορίνθιο, στου οποίου το εργοστάσιο - ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ .....υποτίθεται πως έχουν πάει τα σκουπίδια μας ?
Αλλά δεν απαντά κανείς, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, σε παραγγελίες ακόμα και του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, για το τονάζ, την ιχνηλασία των αυτοκινήτων και τα λοιπά στοιχεία, που θα έπρεπε να είναι στην διάθεση του κάθε πολίτη ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.