Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 94.000,00 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.....ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ !!!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ.......ΑΛΛΑ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΛΙΣ ΦΕΤΟΣ !!!!!
ΚΙ ΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 !!!!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ SITE EINAI ΔΟΥΛEIA ATZAMH !!!!!
ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.....
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.....ΠΟΥ ΟΛΈΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ .....ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ .....ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ???
Αποτέλεσμα εικόνας για τατουλησ φωτο



Ψάχνοντας το ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορεί κανείς να ανακαλύψει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.
Ας πούμε βρίσκει στα έξοδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, μια ανάθεση μετά από επιλογή της επιτροπής αξιολόγησης, την οποία όμως ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ το έγγραφο ανάθεσης, για
 «Υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου για την παρακολούθηση της επίτευξης των στόχων και την προετοιμασία ολοκλήρωσης του Προγράμματος της Περιφέρειας, στο πλαίσιο του ΠΕΠ ΔΕΠΙΝ 2007-2013»
ΔΕΙΤΕ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%C
E%A1%CE%99%CE%947%CE%9B1-%CE%A3%CE%97%CE%9E?inline=true

Αρχικά ξενίζει το ποσό των 94.000,00 ΕΥΡΏ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΠΑ, το οποίο πληρώνεται σε μια εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα, για να παρακολουθεί την επίτευξη των στόχων και να προετοιμάζει την ολοκλήρωση προγράμματος, που λαμβάνει χώρα στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!
Περιττό να επισημάνουμε την περιπλοκή των διατυπώσεων των έργων, που μάλλον χρήζει ιδιαίτερης φιλολογικής προσέγγισης για να γίνει αντιληπτό το νόημα !!!
Σε δεύτερη ανάγνωση, ξενίζει η ίδια η εταιρεία, άσε που δεν ανακαλύπτονται πουθενά οι άλλοι συμμετέχοντες στον.....διαγωνισμό !!!
Η εταιρεία λοιπόν είναι η I.T. SOFT ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε. ΔΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ.
Η περιέργειά μας απύθμενη και σε αναζήτησή της στο Google, ανακαλύπτουμε πως η εταιρεία που ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟ είναι μια εταιρεία ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, που την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ που αναφέρει στο ενεργητικό της είναι λογισμικό για οργάνωση .....ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ !!!
ΙΔΟΥ :

http://www.tapitokatharistes.gr/images/ITSoftnew.pdf

Το δε προφίλ της εταιρείας στο Google, είναι τουλάχιστον αποθαρρυντικό, για να ανθέσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία, το πρόγραμμα ΠΕΠ ΔΕΠΙΝ 2007-2013 και μάλιστα εν έτει 2015, που η Περιφέρεια, διαθέτει πλην των πολλών επιστημόνων της Πληροφορικής στην έδρα της, ακόμα και ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
Εκείνο επίσης που κινεί την ιδιαίτερη περιέργεια, είναι η ανυπαρξία επαγγελματικής δραστηριότητας της εταιρείας, που βγήκε πρώτη στον .....διαγωνισμό !!!
Με ποιά στοιχεία εκρίθη πρώτη ???
Ποιές ήσαν οι άλλες ???
Ποιά επιτροπή επέλεξε ως πρώτη, ανάμεσα σε άλλες, αυτήν την σχεδόν ανύπαρκτη σε δραστηριότητα, και με εντελώς άσχετο αντικείμενο εμπειρίας ???
Ποιό προφίλ της εταιρείας, κέρδισε την ''εμπιστοσύνη''  των κριτών ???
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ GOOGLE q

http://www.itsoft.gr/

ΚΙ ΕΔΩ :

http://www.itsoft.gr/index.php/mnu-company

Μάλλον ήρθε η ώρα για αναλυτικές εξηγήσεις του περιφερειακού team  σχετικά με τους διαγωνισμούς και τις ανακηρύξεις των επιτυχόντων.
Σίγουρα πάντως είναι επιτακτική η ανάγκη της παρέμβασης των θεσμικά εχόντων λόγο, για την περαιτέρω έρευνα τέτοιων περίεργων, αν όχι ύποπτων, αναθέσεων.
Κυρίως είναι αναγκαία η αποκάλυψη των προσώπων- ιδιοκτητών της εταιρείας και των πιθανών τους διασυνδέσεων με άτομα της Περιφέρειας.....'
Γιατί για διαγωνισμός με τηρηθείσες όλες τις παραμέτρους δεν φαίνεται ο συγκεκριμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.