Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΘΡΟ 4 !!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΑ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ.
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ !!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ???????


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Ας απαιτήσουμε καθένας χωριστά και όλοι μαζί, να τυγχάνουμε της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που προβλέπει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδας. Κάθε πολιτικό σκουλήκι ή άλλο, που παραβιάζει τις θεσμοθετημένες ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μας, ή οποιουδήποτε άλλου πολίτη, επιβάλλεται να οδηγείται στην Δικαιοσύνη και να του αποδίδεται η προβλεπόμενη τιμωρία. Κανένας δικαστής ή άλλο όργανο του Νόμου, δεν έχει δικαίωμα, να δρα μεροληπτικά και να δείχνει ιδιαίτερη '' ευαισθησία '' σε εντολές ή απαιτήσεις πολιτικών και να ασκεί έμμεση πίεση σε πολίτες, με διαδικασίες αμφιλεγόμενες που οδηγούν στο αίσθημα της διαταραχής της εμπιστοσύνης των πολιτών, προς την δικαστική εξουσία !!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :

Σύνταγμα



MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα

'Αρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Eπιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.
4. Mόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
6. Kάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
7. Tίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.
** Ερμηνευτική δήλωση: Η διάταξη της παραγράφου 6 δεν αποκλείει να προβλέπεται με νόμο η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών, εντός ή εκτός των ενόπλων δυνάμεων (εναλλακτική θητεία), από όσους έχουν τεκμηριωμένη αντίρρηση συνείδησης για την εκτέλεση ένοπλης ή γενικά στρατιωτικής υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.