Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

28 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ !!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΕ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑ !!
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!


Το σύνολο της έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικούς διαύλους και εταιρείες ΜΜΕ, κατέθεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατόπιν πρόσκλησης του οργάνου μετά τις δημόσιες δηλώσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκαν 28 εκατομμύρια ευρώ σε 38 δημοσιογράφους και δεκάδες ιστολόγια.

Όπως είπε σε δήλωσή του ο κ. Καμμένος από την ΕΣΗΕΑ: «Έπαιρναν πάρα πολύ μεγάλα κονδύλια για την προώθηση της καμπάνιας ιατρικών θεμάτων, αλλά, την ίδια στιγμή, κατά τύχη, οι ίδιοι δημοσιογράφοι και τα ίδια Μέσα έκαναν επιθέσεις ή παρήγαγαν κυβερνητικό έργο».
Απορία μας είναι γιατί οι δημοσιογράφοι κάλυπταν συλλήβδην αυτή την υπόθεση χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Γνωρίζοντας πως υφέρπει γενικώς η επιδίωξη να έχουν όλοι τους, καλή σχέση με την εκάστοτε εξουσία, δεν απορούμε βεβαίως για τις αποκαλύψεις του κυρίου Καμμένου.
Εξηγούνται επίσης με αυτές τις αποκαλύψεις και οι χλιδάτες ζωές που διάγουν κάποιοι νεοφανείς αστέρες και αστερίσκοι, χωρίς καμία κουλτούρα ή παιδεία περί την Δημοσιογραφία, οι οποίοι εμφανίζονται εν μια νυκτί, με ιδιοκτησίες ιστοτόπων, με διαφημιστικές καμπάνιες αιρετών, με ευλογίες από οικογένειες πολιτικών και φυσικά με την δημοσιογραφία παρατημένη στα μετόπισθεν, στοχεύοντας στον λιβανωτό των τροφών τους.
Έτσι εξηγούνται λοιπόν όλα.
Είπαμε κι εμείς : ΠΩΣ γίνεται να πλουτίζουν εύκολα μερικοί αγράμματοι και να κυριαρχούν στους ιστότοπους με αναγνωσιμότητες ,διαφημίσεις, προτεραιότητες, και άλλες δράσεις περίεργες και ανεξήγητες.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.